След щастливата развръзка: Разследването по случая със Сашко продължава, специалисти ще разпитват момчето било ли е отвлечено

След щастливата развръзка: Разследването по случая със Сашко продължава, специалисти ще разпитват момчето било ли е отвлечено Краят на издирването не означава край на разследването около случая с 12-годишния Александър. Работи се по няколко версия, основна няма, но едно от големите съмнения е дали Сашко е държал някъде принудително, коментираха тази сутрин от прокуратурата.
Предстои да бъде възложена съдебно-медицинска експертиза. Иззети са дрехите, с които детето е намерено. То е било с тези, с които изчезна. Доброволците са го открили с мокри обувки и са ги свалили, за да го затоплят.
„Не са констатирани следи от насилие, експертизата ще установи дали има такива." 
Близки до семейството на момчето споделят, че той може да изпозлва само прости изречения и едва ли ще успее да сглоби подробен разказ за преживяното от него през последните 8 дни.
„Ще се опитаме да получим сведения от него с помощта на специалист и в присъствието на бащата“, казаха от прокуратурата.
 
20.11.2022, 10:10 часа
284 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha