От последните минути! „Мерцедес“ изхвърча край "Вичов хан", като по чудо пътниците оцеляха /снимки/

От последните минути! „Мерцедес“ изхвърча край "Вичов хан", като по чудо пътниците оцеляха /снимки/ „Мерцедес“ катастрофира край Враца, видя отново само репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути до "Вичов хан".
Лек автомобил „Мерцедес“ с врачанска регистрация, управляван от младо момче от Бяла Слатина, се движел от Враца в посока Оряхово. По неясни към момента причини водачът на немската кола изгубил контрол над управлението. Тя се завъртяла, минала в насрещното, паднала в канавката, където се влачила около 15 метра и се качила на земния скат край пътя.
Като по чудо в този момент в насрещното не се е движил ТИР или друг лек автомобил, което е предотвратило ужасяващ сблъсък, който би могъл да бъде с фатален край.
В колата с младежа са се возили още две момчета, родом от Бяла Слатина, които пътували към вкъщи. За щастие и тримата са се отървали с минимални наранявания и уплахата от случилото се.
Вследствие на катастрофата материалните щети по возилото са сериозни по ходовата част.
„Мерцедес“-ът е извън пътя и движението в района се осъществява нормално. На този етап на мястото няма екип на „Пътна полиция“, а младежите изчакват да пристигне „Пътна помощ“ от Бяла Слатина, за да може колата да бъде изтеглена и транспортирана до сервиз.
29.11.2022, 12:59 часа
12276 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha