Мистерията на кръгово кръстовище във Враца остава неразгадана за монтанските шофьори /снимки/

Мистерията на кръгово кръстовище във Враца остава неразгадана за монтанските шофьори /снимки/ Шофьори от Монтана отново не успяха да разгадаят мистериозно кръстовище във Враца, видя агенция BulNews. За пореден път кола с регистрация от съседния областен център втрещи врачани, като подкара в насрещното след кръговото при Интендантството. 
Случката е станала днес следобед и веднага бе документирана от очевидци, които споделиха снимки в социалната мрежа. На кадрите ясно се вижда как монтански „Опел“ е завъртял на кръстовището, след което се включил в лентата за насрещно движение в посока центъра на Враца. На всичкото отгоре кутловичанинът повлякъл крак и заблудил и друг разсеян местен шофьор на „Фолксваген“, който без да вкара грам мисъл, просто продължил по колегата си. 
Това е пореден случай на водач, който не успява да разгадае загадката на мистериозното кръгово кръстовище. Куриозните гледки на въртене наобратно и каране в насрещното са почти ежедневие там. Доста често обърканите шофьори са на коли с монтанска регистрация и врачани не спират да се питат няма ли кръгови и в техния град, та остават в ступор от подобен вид кръстовище. Не липсват и местни водачи, които също често се объркват именно на същото място. 
Каква е мистерията на кръстовището обаче също е мистерия… 
30.11.2022, 16:57 часа
12444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha