Приключи реконструкцията и доизграждането на водопроводните и канализационни мрежи в Мездра и Бяла Слатина

Приключи реконструкцията и доизграждането на водопроводните и канализационни мрежи в Мездра и Бяла Слатина В изпълнение на проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия обслужвана от „Водоснабдяване и канализация “ ООД – Враца“,  приключи изпълнението на два договора в рамките на Дейност 5, с предмет „Инженеринг (Проектиране, авторски надзор и строителство) на водоснабдителната и канализационна мрежа“ на градовете Мездра и Бяла Слатина.
В гр. Мездра са положени 8 379 м нови полиетиленови тръби, които са част от водопроводна мрежа на града. Към тях са направени и 514 бр. сградни водопроводни отклонения (СВО). Изградена е и 1 555 м  канализация, заедно с 49 бр. сградни канализационни отклонения (СКО).       
В гр. Бяла Слатина е извършена реконструкция и доизграждане на над 10 хил. метра водопровод и над 6 хил. метра канализация, заедно с прилежащите им 575 бр. СВО и 471 бр. СКО.   
За всички водопроводни клонове са направени нормативно изискващите се проби и изпитания. И за двата обекта са подписани  констативни актове за установяване годността за приемане на строежа (акт обр.15) и са издадени сертификати за приемане от Инженерите по ФИДИК. В момента текат 365-дневни периоди за отстраняване на дефекти.
 
05.12.2022, 08:50 часа
624 1
Коментари

Колю шмиргела

05.12.2022, 11:19 часа
Време е да започнат да дават дефекти.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha