Поздравителен адрес от кмета на Берковица Димитранка Каменова по повод Деня на хората с увреждания

Поздравителен адрес от кмета на Берковица Димитранка Каменова по повод Деня на хората с увреждания Кметът на Берковица Димитранка Каменова излезе с поздравителен адрес по повод 3 декември - Деня на хората с увреждания.
Ето какво гласи пожеланието на градоначалника:

"УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Позволете ми да изразя своето уважение и респект пред всички Вас, които ежедневно, с борбеност и упоритост, отстоявате правото си на личностна изява, за да имате достоен живот и пълноценно ежедневие!
В днешния ден, 3 декември, Международен ден на хората с увреждания, отправям призив към обществото за повече внимание и човешка топлина към всички Вас, хората в неравностойно положение.
Вярвам, че и занапред ще продължим ползотворния диалог. В мое лице винаги ще намерите подкрепа и съдействие в благородните Ви усилия за равностойно участие в обществения живот на нашия град.
Възхищавам се на волята и достойнството, с които посрещате трудностите, и на непрекъснатия Ви стремеж към по-пълноценен живот.
Използвам възможността да благодаря и на всички социални работници за грижата, неуморния труд и вниманието към хората със специфични потребности, за пълноценната работа и за качественото предоставяне на социални услуги.
От сърце Ви пожелавам здраве, сила и кураж, уважение, решителност и оптимизъм!
Честит празник!"


Димитранка Каменова
Кмет на Община Берковица
03.12.2022, 15:47 часа
703 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha