Областният управител на Монтана награди читалищни дейци и хореографи /снимки/

Областният управител на Монтана награди читалищни дейци и хореографи /снимки/ Днес областният управител на Монтана инж. Валери Димитров награди читалищни дейци и хореографи. С грамоти бяха отличени Луиза Стефанова – хореограф на мажоретен състав към Общински младежки дом-Монтана и Миглена Георгиева – Директор на ОДК „Ние врабчетата“-Монтана за цялостна професионална дейност и личен принос.  
„Благодаря, че се грижите за децата, за да откриват и развиват своите таланти. Те са нашето бъдеще“, заяви областният управител при награждаването. 
С грамота бе отличен и инспектор “Рибарство и контрол“ към ИАРА Монтана - Валери Спасов за неуморната му работа по опазване на язовир „Огоста“ от набезите на бракониерите. 
Грамоти ще бъдат връчени още на колектива на НЧ “23 септември 1928“ - с. Дива Слатина за получена комплексна награда за участие в конкурса „Да пребъде Коледа - Телиш 2022“ и на председателя на НЧ „Пробуда 1927“ - с. Говежда – Марин Миронов за принос в читалищната дейност и по случай 95 години от създаване на читалището.  
16.12.2022, 12:48 часа
1000 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha