Деца от Монтана ще пеят с Нели Рангелова на „Българската Коледа“

Деца от Монтана ще пеят с Нели Рангелова на „Българската Коледа“ Певицата Нели Рангелова и децата от вокална група „Детски смях“ – Монтана ще изпълнят своята нова песен „Коледа“ на концерт в София, посветен на 20-ото юбилейно издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, съобщи директорът на Обединен детски комплекс „Ние врабчетата“ Миглена Георгиева. Тя припомни, че инициативата е под патронажа на президента на България и е в подкрепа на деца, нуждаещи се от диагностика, лечение и рехабилитация. 
Концертът е вечерта на 25 декември в Народния театър, като песента ще бъде изпълнена от Нели Рангелова, малчуганите от детския комплекс в Монтана, хор и симфоничен оркестър с диригент Левон Манукян.
На 24 декември Нели Рангелова и вокална група „Детски смях“ ще бъдат гости в предаване по бТВ. На 25 декември с видеоклипа на песента „Коледа“  ще започне сутрешният празничен блок на БНТ в 8:00 часа.
Песента „Коледа“ е написана от композитора Петър Алексиев, текстът е на Джина Дундова – Панчева, аранжиментът е направен от Петър Алексиев и Алекс Нушев. Направен е и запис в реномирано студио в София, а също и видеоклип към песента, дело на режисьора Николай Скерлев.
„Вярваме, че с нашата коледна песен ще стоплим сърцата на всички. Тя носи послания за мир, обич, доброта и надежда, изпълнена е с мечти за един по-добър свят. Вярваме, че с нея коледният дух ще влезе във всеки дом!“, заяви Миглена Георгиева и уточни, че проектът е финансиран от Община Монтана.
16.12.2022, 15:04 часа
483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha