Мисията е успешна! „Конкурент“ бяха изхвърлени от редакцията си, Гошо Синдика извади торбата с лъжите

Мисията е успешна! „Конкурент“ бяха изхвърлени от редакцията си, Гошо Синдика извади торбата с лъжите Отива си една тежка година за врачанския вестник „Конкурент“, установи анализ на агенция BulNews.
Тя е продължение на миналогодишната, когато изданието фалира и от всекидневник се превърна в седмичник. През изминалата година проблемите продължаваха и той ту се появяваше по сергиите, ту спираше. Естествено, рекламодателите се разбягаха и това доведе до срив и на приходите му.
Като капак на всичко, от областната администрация обявиха търг за помещенията, в които се помещаваше редакцията на „Конкурент“. На самата процедура главният редактор Георги Александров, по-известен в обществото като Гошо Синдика, се яви с нередовни документи и бе отстранен от участие.

Греда! „Конкурент“ загуби търга за редакцията си, Гошо Синдика се яви с нередовни документи

На 21 ноември областният управител Георги Митов издаде заповед, с която определи другия участник за победител в търга и така се стигна до момента, в който вестникът, начело с главния редактор бяха изхвърлени на улицата.
По този начин приключи успешно мисията по изгонването на „Конкурент“ от помещенията, които изданието ползваше още от времето на предишния му собственик Даниел Бузов.
В момента вестникът се е сврял в 2 стаички в новата част на Дома на техниката, където се настаниха единствените останали на работа - рекламна агентка, счетоводителка и Гошо Синдика. Куриозното е, че те са съседи с колегите от маргиналните „Зов нюз“ и „Враца днес“. И трите медии непрекъснато си разменят материали и снимки, като не пропускат да се похвалят една друга. В града вече се коментира с насмешка тази ситуация, като някои зевзеци предлагат трите сайта да се обединят под името „Зов за конкурент във Враца днес“ и да спестят пари от репортери, наеми и режийни разходи. Мара Боската ще е главен редактор, Гошо Синдика ще движи спорта, а Иво Й. ще тича да събира пари. Така или иначе, това няма да ги спаси и закономерно те ще отидат в кофата за ненужни отпадъци, тъй като лицата са твърде далеч от журналистиката. По тази причина сградата, в която се помещават трите медии, вече е известна като „Храмът на обречените“ и това е показателно за техния авторитет в обществото.
Междувременно, в сряда Гошо Синдика публикува в сайта си неподписан пасквил срещу бившия си работодател Даниел Бузов, пълен с обидни квалификации и откровени клевети. В опит да оправдае своята некадърност и провал на търга за помещенията на редакцията, той прави опит да прехвърли вината за изгонването им от сградата върху спечелилия кандидат и областния управител Георги Митов. Тъй като е време да започне да уважава тези, които са му давали бял хляб, Гошо Синдика ще бъде изправен пред съда, с всичките последствия от това. А те няма да са малко…
23.12.2022, 08:50 часа
7002 2
Коментари

Надя Горанова

23.12.2022, 09:29 часа
Този долен боклук Жоро заслужава не само да бъде осъден, но и да бъде унизен. Дано да се случи

Таня

23.12.2022, 09:14 часа
Гошо е много долен пигмей с широко дупи
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha