Коледен подарък! „СИТИ СОТ“ обнови детска площадка във Враца /снимки/

Коледен подарък! „СИТИ СОТ“ обнови детска площадка във Враца /снимки/ Най-голямата частна охранителна фирма в Северозападна Българи „СИТИ СОТ“ направи коледен подарък за врачани, научи агенция BulNews. 
След като преди няколко месеца от ръководството подмениха с нови пейките в парка на ДНА, в навечерието на коледните и новогодишните празници най-малките жители на областния град имат възможността да се радват на изцяло възстановена детска площадка. Тя се намира зад бившето кино „Васил Коларов“ и Дома на техниката.
Детският кът е напълно обновен. Подменени са всички люлки, пързалки и катерушки, на които децата обичат да играят, както и оградата. Въпреки студените дни, обновената площадка вече се радва на своите първи посетители, които с радост използват новите съоръжения.
„Краят на годината идва, а това е времето за равносметка. Когато една фирма е имала възможността да работи успешно в града си, следва да допринесе с нещо за него. Когато имаме изисквания нещо да се случи, то тогава трябва и да дадем нещо от себе си. Затова, след консултации с кмета Калин Каменов, решихме да направим един подарък за красивия ни град. Това е знак на благодарност към врачани и на всички клиенти на „СИТИ СОТ“, които ни гласуват доверие“, коментираха от охранителната фирма.
22.12.2022, 14:56 часа
2848 3
Коментари

МАД

23.12.2022, 07:53 часа
ДОБРЕ Е .АМА ТАЯ ПЛОЩАДКА Я ОБНОВЯВАТ ТОЧНО ТРЕТИ ПЪТ БЕЗ ДА ИМА КОЙ ЗНАЕ КАКВА НУЖДА ОТ ТОВА. А НА ДОЛНАТА ПЛОЩАДКА СРЕЩУ БЛОКА НА ТРАКИЙСКАТА ПРИНЦЕСА Е ПЪЛНА СКРЪБ А СЪЩО ИМА ДОСТА ДЕЦА.

майка

22.12.2022, 18:31 часа
Страхотен подарък за малките дечица! Благодаря за съоръжението и добрия пример! Весели празници!

Bravo

22.12.2022, 15:11 часа
Браво !!! Други като тях няма ли ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha