При спецакция: Спипаха мъж от Мездра, возил хора за пари с колата си

При спецакция: Спипаха мъж от Мездра, возил хора за пари с колата си Ченгета спипаха нелегален таксиджия, возил хора за пари в Мездра, съобщават от областната дирекция на МВР във Враца.
Вчера във Врачанско служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и контролни органи от „Автомобилна администрация“ провели съвместна специализирана операция. Целта ѝ била установяване, пресичане и предотвратяване на извършвани закононарушения и престъпления, касаещи нерегламентиран превоз на пътници. 
Проверките дали резултат. В хода акцията бил установен лек автомобил, управляван от жител на Мездра. Оказало се, че мъжът извършвал обществен превоз на пътници срещу заплащане, без да има издадено удостоверение за регистрация за извършване на таксиметров превоз и разрешително за тази дейност.
Предстои нелегалният таксиджия да понесе  последиците на закона от действията си.  
 
23.12.2022, 10:07 часа
5056 2
Коментари

Пенчо

23.12.2022, 21:05 часа
Да направят акция и в Козлодуй! Там няма едно законно такси... Всички са без никакво обозначение, нямат касов или таксиметров апарат (ползват някакъв софтуер на телефоните си), нямат стикери за лиценз или табела. Просто са едни жълти коли

*****

23.12.2022, 14:20 часа
Денчо кога ще го гепят стана милионер от нелегален превоз на хора.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha