Задържаха заподозрян за побоя над спешния медик във Враца

Задържаха заподозрян за побоя над спешния медик във Враца Има задържан заподозрян за побоя, нанесен на медицински специалист от Спешния център във Враца в петък вечерта. 
Арестуваният е разпознат и като участник в атаката на здравното заведение след смъртта на 3-годишното дете, което загина в катастрофа между Враца и село Лиляче.
Медицинският специалист беше нападнат, докато се прибрал вкъщи. Пострадалият заявил пред разследващите, че мъжът се нахвърлил върху него с изречението: „Ти ли си този, който трови кучетата в квартала?”.
Заподозреният живее в района и е установен по записи на охранителни камери. При разпит ще бъде изяснена конкретната причина за побоя.
 
14.01.2023, 15:15 часа
7650 2
Коментари

Българин

14.01.2023, 20:22 часа
Спешна помощ да ходи в ромските квартали с въоръжена полицейска охрана. И да имат готовност да стрелят. Те не заслужават медицинска помощ- нито работят, нито се осигуряват. Това е едно престъпно племе.

МБаце

14.01.2023, 20:04 часа
Само да напомня на правораздавателните органи и съда, че заплатите им идват от данъците на работещите българи, а не от полуграмотните роми. Въпреки натиска на ДПС, ако не се вземете в ръце да си свършите работата, региона ще се обезлюдява все повече.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha