Спецакция тече във видинското село Арчар /снимки/

Спецакция тече във видинското село Арчар /снимки/ Специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност тече във видинското село Арчар.
В първите часове на операцията са задържани двама местни жители, съобщи на място пред журналисти комисар Петър Петров, началник на отдел „Охранителна полиция" в Областната дирекция на МВР-Видин.
В дома на единия задържан криминалисти установили предмети, носещи белезите на културно-исторически ценности. По случая е образувано досъдебно производство.
В другия задържан, уточни комисар Петров, полицаите открили наркотично вещество и по случая е заведена преписка.
Органите на реда, при проверка на няколко частни имота, са установили немаркирани дърва без документи, доказващи законния им произход.
От сутринта, при старта на специализираната операция, е засилено полицейското присъствие в село Арчар и района. На два контролно-пропускателни пункта униформените проверяват преминаващите автомобили и каруци, каза още комисар Петър Петров. В днешната акция участват служители от всички структури на областната дирекция на МВР-Видин - районното управление, криминална, икономическа и пътна полиция, както и 7 екипа на жандармерията, уточни комисар Петър Петров. 
В късните часове на днешния ден от ОДМВР ще съобщят обобщаваща информация за резултатите от мащабната, специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност във видинското село Арчар.
20.01.2023, 14:28 часа
435 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha