Болницата за лечение и рехабилитация на вътрешни болести в Мездра остана без директор

Болницата за лечение и рехабилитация на вътрешни болести в Мездра остана без директор Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация на вътрешни болести в Мездра /СБДПЛРВБ/ остана без директор, след като двамата кандидати за поста отпаднаха от конкурса, обявен от здравното министерство.
За поста сили премериха бившият служител на РЗИ-Враца д-р Емил Петков и общинският съветник от областния град Георги Генов. Малко след като името на последния започна да се спряга като кандидат за шефското място на лечебницата в Мездра, репортер на BulNews се свърза с него, но той отрече да е подавал документи за участие в конкурса.
От обявлението на ведомството обаче става ясно, че радиошефът е отпаднал още на първия кръг. Д-р Петков пък не бил допуснат до третия етап, който е интервю, след като комисията по избора се запознала с концепцията му за развитие на лечебното заведение и приноса на кандидата в управлението.
Така конкурсът завършва без победител и най-вероятно от здравното министерство ще обявят нов за поста.
 
 
26.01.2023, 09:53 часа
2013 2
Коментари

Георги Генов силвъра отново кандидат ха ха хаааааааа

26.01.2023, 11:51 часа
https://www.mh.government.bg/bg/karieri/konkurs-za-izbor-na-upravitel-na-sbplrvbmezdra/ Да, отново се е бил наредил и разбрахме, че е ходил по всички партии да се моли да отива за заплата на нещо лесно. но той няма представа от управление. този човек

Георги Гено Лекар ха ха ха

26.01.2023, 11:48 часа
Смешник е този радиошеф. Няма ли кой да му каже,че не става за нищо. Смени 10 партий и все на късмет става съветник.Много вреден и нелоялен човек е.Излъгал е и вас,че не е кандидат.Всички в мездра бяхме възмутени, че и тук искаше да е на заплата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha