31-годишната Валентина е била погребана в септична яма до Евксиноград

31-годишната Валентина е била погребана в септична яма до Евксиноград Валентина от Варна, която приятелките ѝ издирваха от 1 януари, е намерена убита и заровена в септична яма в имот до Евксиноград. Задържан е 39-годишният приятел на жената - Иво. Той е признал за престъплението.
И двамата са били наркозависими. Те празнували Нова година заедно в къщата на баща му до Варна. След това тя изчезнала. Валентина има две кучета, които също липсват. Майката на младата жена я е обявила за издирване седмица след 1 януари, когато вече е била убита. Още в началото заподозрян за престъплението е бил приятелят ѝ.
Валентина е издирвана както в района, така и в целия град. В къщата и в двора също нямало следи от нея. В петък криминалистите са разкопали двора на къщата в Евксиноград с лопати. Така попаднали на стара септична яма, в която намерили трупа на Валентина. Септичната яма е стара и не се е използвала от много години. След като заровил трупа на любимата си, мъжът старателно покрил дупката с трева. След това набучил и дръвчета, за да имитира насаждения. Иво живеел в едноетажната вила с баща си. Съседи разказаха, че са виждали и други момичета да ходят на гости. 
28.01.2023, 14:46 часа
929 1
Коментари

Иво ,

28.01.2023, 18:47 часа
ако ми е дъщеря , ще те кълцам бавничко докато гледам по света и у нас , проклета българска наркоманска твар ! Да изгниеш , изрод на тъпата ни родина ! Анатема !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha