Наглец спря БМВ-то си на кръстовище във Враца, ядоса пешеходците /снимки/

Наглец спря БМВ-то си на кръстовище във Враца, ядоса пешеходците /снимки/ Поредният наглец ядоса колегите си на пътя и пешеходците с неграмотното си паркиране, научи агенция BulNews. За безпардонната постъпка сигнализира наш редовен читател, който вече е безмълвен при подобни гледки, но продължава да ги документира, за да може такива шофьори да бъдат санкционирани.
Младият мъж изпрати снимки в редакцията ни на лек автомобил БМВ с врачанска регистрация. На фотосите се вижда, че колата е спряна най-нагло на кръстовището с улица "Екзарх Йосиф" и бул. "Втори юни", на светофарите над "Ахат".
Водачът явно е преценил, че по този начин зарязан, баварецът няма да пречи нито на останалите му колеги, нито пък на вървящите пеша хора. Точно обратното обаче. С неумението си да паркира, освен, че пречи на нормалното преминаване на леките автомобили и ограничава видимостта на шофьорите, тарикатът е заел и част от пешеходната пътека. Така хората, които пресичат пеш улицата, трябва да заобиколят возилото или пък да пресекат на място, което не е отредено за това, което е сериозна предпоставка за пътен инцидент.
Явно е, че във Враца всеки кара и спира както и където си пожелае, но е време такива наглеци да бъдат по-често глобявани, за да спре тази масова практика.
03.02.2023, 08:40 часа
4545 2
Коментари

santimeturcho

05.02.2023, 21:39 часа
той тоя е циганин бе майко мила ..

Петя А

03.02.2023, 15:34 часа
Он Лъчо толко си може...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha