Само в BulNews! Екшън в Мездра с бивш началник в затвора във Враца, ченгета гледат и не вярват на очите си

Само в BulNews! Екшън в Мездра с бивш началник в затвора във Враца, ченгета гледат и не вярват на очите си В събота вечерта в Мездра е заловен пиян шофьор, който е задържан за 24 часа, съобщи в неделя полицията във Враца. През почивните дни изобилстват случаите на почерпени водачи и обществото някак свикна с подобни новини. За поредният пиян медията ни писа в неделя:

Заловиха пиян зад волана в Мездра, щракнаха му белезниците

Оказа се, че този път в сянка е останал твърде важен факт.
Проучване на агенция BulNews установи, че на предната дясна седалка до пияния шофьор е седял бившият началник на охраната на врачанския затвор Калин Стойчев /на снимката/. В момента той е шеф на общинската служба БКС в железничарския град.
Когато патрулът на полицията спрял колата за проверка, Стойчев започнал да ги обижда, като най-леките думи били „Вие сте гейове“. Униформените помолили агресивния мъж да предостави документ за самоличност, но той категорично отказал. Това принудило ченгетата да задържат и двамата мъже и да ги приведат в районното управление.
Каква била изненадата им, когато изведнъж спътникът на шофьора извадил служебна карта на главен инспектор от Главна дирекция „Изтърпяване на наказанията“. След като преодолели първоначалната си изненада, униформените свалили неговите белезници и го освободили.
И тук идва интересното.
Калин Стойчев е напуснал врачанския затвор преди повече от година. Когато това става, от всеки задължително се изземва и служебната му карта. Така е направено и в неговия случай и по тази причина той няма такава. Тук възниква основателният въпрос каква е тази служебна карта, с която той се е легитимирал пред полицаите и благодарение на която е бил освободен от ареста? Първият отговор, който нахлува със страшна сила е, че той е показал фалшив документ. Оттук става любопитно кой му го е изработил този фалшификат и кога? Все въпроси, които трябва да бъдат зададени от някой смел и честен прокурор.
Достатъчно е той да разпита полицаите, пред които Калин Стойчев се е легитимирал, и така за него ще остане най-леката част от упражнението.
Агенция BulNews ще следи с интерес последващите действия на правораздавателните органи. Медията има изграден информационен канал с главния прокурор Иван Гешев и при нужда ще го използва.
16.02.2023, 08:50 часа
20920 11
Коментари

БТВ

16.02.2023, 16:40 часа
БТВ никога няма да направят репортаж срещу Община Мездра и кмета, защото Маргарита Стефанова не иска да прави репортажи срещу местната власт!!! Трябва от друга медия

БНТ

16.02.2023, 16:04 часа
Трябва и по Националните медии да се покажат тези "местни Васали"

схеми

16.02.2023, 15:59 часа
Да така е всичко в Мездра е схеми Което пипнеш е схема за точене на едни пари Но то не останаха хора в града вече пак заради схемите на едни дърти ...

Защо

16.02.2023, 15:50 часа
А като има нарушение и обиди ЗАЩО са освободени и не са ли под закона и те като всички? Еми затова ще ги обиждат щото не вършат съвестно

Фалконе

16.02.2023, 14:04 часа
Гешев да идва спешно , че много отпадък има за чистене !

оли

16.02.2023, 12:32 часа
започнете с поликлиниката как общински сьветник прави не качествен ремонт с покровителство от дядо му тома !!!

Кога

16.02.2023, 10:49 часа
Те на едни мои познати и незаконна къща протектират от общината без никакви документи и е такива кат тоя и кмета си правят каквото искат. Хвалят се наляво и надясно. Кога ще им потърсят сметка?

?

16.02.2023, 10:45 часа
Кога ще разследват кмета и тези негови приближени и далаверите му

jcmr

16.02.2023, 10:44 часа
Като пие с кмета и сина му и са му дали пост си е повервал Те незнам как са толкова тъпи и си мислят че кмета е цялата държаваа той едиииин само за старчески дом кмет ха ха хаааа

кмета

16.02.2023, 09:33 часа
в Мездра е анрхия почти всички приближени до кмета са с протекции в общината са роднини и приятели краде се яко и всеки си прави каквото иска !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha