Ще разбие ли семейството на Меси модел на Only fans /снимки/

Ще разбие ли семейството на Меси модел на Only fans /снимки/ Една от най-известните любовни истории в света на спорта може да бъде изправена пред скандал.
В социалните мрежи се появи информация, че Лионел Меси е изневерявал няколко пъти на Антонела Рокуцо, според известния чилийски модел Даниела Чавес. Това е същата жена, която наскоро твърдеше, че е имала сексуални отношения с Кристиано Роналдо. Чавес разказа, че "10-те най-известни мъже в Аржентина" са излизали с много момичета, визирайки и Меси.
"Не прекалявайте, познавам други момичета, които излизаха с много известен номер 10 от Аржентина, той не е най-добрият!", провокира моделката в порно сайт.
Меси и Антонела Рокуцо се познават от деца. Той се влюбил лудо от първия момент, но трансферът му в Барселона ги накарало да се отдалечат един от друг. През 2010 г. Лео и Антонела направиха публичен романса си, който остава стабилен и до днес и от който се родиха три деца: Тиаго, Матео и Чиро.  
Родена през 1985 г. в Чили, Даниела Чавес е търсен модел, който стана известен през 2009 г., когато стана зайче на Playboy на 24-годишна възраст. Възходът в кариерата му щеше да се случи, след като обяви, че има връзка с португалския футболист Кристиано Роналдо, след което тя получава голям брой предложения за работа, главно в Мексико, заради внушителните снимки, които качва в социалните си мрежи и някои скандали. Даниела Чавес е работила в Televisa Deportes със слава и репутация в света на еротичното съдържание, главно на кориците на списанията, преди да направи скок към OnlyFans.
14.05.2023, 12:00 часа
1296 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha