Порно актриса обяви: Искам да пътувам и да правя секс /снимки/

Порно актриса обяви: Искам да пътувам и да правя секс /снимки/ Най-известната испанска актриса от филмите за възрастни – Аполония Лапиедра, обяви публично, че се завръща в индустрията след 3-годишно отсъствие.
Родената през 1992 г. в Албасете Саманта Санчес, както е истинското ѝ име, навлиза в бранша през 2015 г. покрай връзката си с продуцента и режисьор на порно филми Рамиро Лапиедра. Оттогава тя се превръща в една от най-популярните и разпознаваеми актриси от жанра.
Оттегля се от порното през 2020 г. През това време създава и поддържа два профила в еротичната платформа OnlyFans, където продуцира свои филми.
В интервю за онлайн изданието El Español Лапиедра признава, че един от мотивите ѝ да реши да се завърне в индустрията е за да спечели наградата AVN, често сравнявана с "Оскар" във филмите за възрастни.
"Бях уморена от света на порното. Той ме насити много и просто исках да се погрижа за психичното си здраве. Така че напуснах, защото ми се искаше, и сега се връщам, защото го искам. И тъй като съм необвързана, се връщам към ангажиментите си още през март. Първите ми снимки ще са на Карибите. Искам да пътувам, да се смея с колегите си и да правя секс с тях. Липсва ми тази работа", не крие вълнението си Лапиедра.
21.06.2023, 12:00 часа
2192 1
Коментари

Девствен гъз

22.06.2023, 22:43 часа
търся мъж да ме ебе яко в задника и да му лапам кура
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha