Гладните и свалячите харесват големи женски гърди

Гладните и свалячите харесват големи женски гърди Когато мъжете са гладни харесват жени с по-големи гърди, учудващо показва изследване, проведено от списание "Джърнъл от Сосиоекономи".
Подсъзнателно женските гърди са свързвани с източник на храна. Техните по-големи форми сигнализират, че притежателката им има по-големи мастни запаси. По тази причина, когато мъжете са гладни, те се заглеждат по дами с по-пищен бюст, се твърди в британското изследване.
Според друго проучване, публикувано в сп. "Аркайвс от секшуал бихейвър", че представителите на силния пол, които разглеждат жените като сексуални обекти са привлечени от такива, които притежават по-пищни форми от кръста нагоре. В проучването са участвали над 300 мъже, на които са показвани женски тела в 3D модели и е трябвало да споделят, кои намират за по-секси. Погледът на над 70 % се е спрял на тези модели, които имат завидни гърди. Мъжете с високо самочувствие, които обичат да са център на вниманието, често се заглеждат по жени с по-големи гърди. За тях жена с огромен бюст е поредната причина да се пъчат гордо пред другите и да демонстрират по-висок и завиден социален статус. Любовта към по-закръглените полукълба в горната част на женското тяло е типична и за плейбоите и откровените свалячи.
Господата, които са готови да продължат рода си се оглеждат за жени с големи гърди. Те ги асоциират с висока плодовитост и способност жената да роди и изхрани здрав и едър наследник.
За дамите с малка чашка са сутиена има успокоение. Мъжете, които са финансово стабилни, се заглеждат именно по такива. Това е така, защото те се чувстват достатъчно уверени и не търсят изобилие около себе си, тъй като могат да си осигурят всичко, за разлика от тези, които имат финансови затруднения и подсъзнателно се опитват да балансират несигурното си положение с визуални измами.
08.04.2023, 10:00 часа
1418 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha