Ивайло Мирчев осъди за клевета Виктор Димчев след твърдение, че е получавал пари от Пеевски

Ивайло Мирчев осъди за клевета Виктор Димчев след твърдение, че е получавал пари от Пеевски Избраният за депутат от "Продължаваме промяната - Демократична България" Ивайло Мирчев е осъдил продуцента Виктор Димчев за клевета.
Повод е интервю на Димчев от март 2021 г. за сайта "Либерта", в което казва, че Мирчев е взимал пари от депутата от ДПС Делян Пеевски и други хора, сред които Цветан Василев и Васил Божков, за да прави политика в тяхна защита. Димчев твърди същото и за други представители на "Да, България", сред които Христо Иванов и Антоанета Цонева.
"Осъдих Виктор Димчев на втора инстанция за абсурдните му твърдения, че аз и мои сподвижници от Да, България сме получавали пари от Делян Пеевски. Не познавам Пеевски, виждал съм го единствено (много рядко) като народен представител в парламента и никога не съм общувал с него", посочва Мирчев, който е бил представляван от адвокат Николай Христов.
Мирчев добавя, че цялата сума, на която е осъден Димчев ще бъде дарена на Защитено жилище за хора с умствена изостаналост в с. Крушари, обл. Добрич.
08.04.2023, 17:16 часа
641 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha