По ранни доби! Мъж катастрофира в Монтанско, вкараха го в ломската болница

По ранни доби! Мъж катастрофира в Монтанско, вкараха го в ломската болница Млад мъж лежи в ломската болница, след като катастрофира край Смирненски, съобщиха от МВР в Монтана.
Пътният инцидент е станал вчера. Малко преди 2.20 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за произшествието. Веднага след съобщението към мястото били изпратени два екипа на сектор „Специализирани оперативни дейности“ от Монтана. На местопроизшествието служителите установили самокатастрофирал лек автомобил „Фолксваген Пасат“. 21-годишният шофьор се движил с несъобразена скорост, когато изгубил контрол над колата, излязъл вляво извън пътното платно и се блъснал в крайпътни дървета.
Вследствие на инцидента е пострадал шофьорът на колата. Той е прегледан на място от екип спешни медици и е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Лом със средна телесна повреда, като опасност за живота му няма.
По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, б. в от НК, а на 21-годишния е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

*Снимката еи люстративна
12.04.2023, 11:16 часа
1875 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha