Меган от Бяла Слатина изхвърча от "Ергенът" /видео/

Меган от Бяла Слатина изхвърча от "Ергенът" /видео/ Мегън от Бяла Слатина е поредната участничка, която напусна риалити предаването "Ергенът", научи агенция BulNews. Красавицата не получи роза от музиканта Евгени Генчев и си тръгна от луксозното имение в турския курорт Бодрум.
„Искаше ми се да си по-смела. Благодаря ти за всяка една минута, в която бяхме заедно тук!“ – каза пианистът на раздяла с дамата, на която в първи епизод даде специалната розова роза. Знак, че тя му е направила много силно първо впечатление.
„И аз на теб! Беше ми приятно да се запознаем“ – отвърна Меган.
„Евгени ще ми липсва много. Навярно съм му допаднала като човек, но просто не съм му показала, че и на мен ми се иска да сме нещо повече от приятели. Пожелавам му да срещне любовта, да намери момичето и да е много щастлив. Смятам, че най-подходяща за него е Елена, тъй като имат много допирни точки, един и същ житейски път, гледат в една посока и най-важното – между тях има химия“ – сподели пред камерата на романтичното риалити Меган. 
Макар във визитката да не беше обявено, красавицата е от Бяла Слатина. Това стана ясно, след като отпадна друга претендентка от китното градче във Врачанско - Кристина. Тогава Mеган сподели, че двете се познавали от малки и макар да не са блзики, все пак изрази съжалението си от напускането на своята съгражданка. 
Меган работи като проджект мениджър в правителствена канадска компания. Завършила е „Международни отношения“ в Софийския университет и има диплома от „Centennial College“ – Торонто.  Завърнала се е у нас специално заради предаването.
"Тръгвам си с гордо вдигната глава, с широка усмивка на лицето и изключително доволна от представянето си. Безумно щастлива съм, защото не пренебрегнах достойнството и принципите си, не се забърках в нито една интрига, но най-вече - съхраних усмивката си и запазих името си чисто", написа Меган в личния си профил в Инстаграм и благодари на всички за подкрепата.
Напускането й не затрогна много от останалите претендентки за сърцето на Евгени Генчев. 
"Изфишкаха те. Бай, бай! Кофти!“ – коментира Айлин от Пирдоп.

13.04.2023, 16:40 часа
1944 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha