Отиваме на купон! Певецът Джорджано се разходи из Северозапада /снимки/

Отиваме на купон! Певецът Джорджано се разходи из Северозапада /снимки/ Певецът Джорджано направи обиколка на Северозапада, научи агенция BulNews. 
Добилият голяма популярност във виртуалното пространство с нестандартните си изяви изпълнител Мирослав Стоянов е тръгнал на пътешествие из цялата страна. В продължение на няколко дни той посети няколко града в Северозапада и се похвали със снимки в социалните мрежи.
Сред спирките на певеца бе Оряхово, където направил бърза разходка из центъра на града. След това Джорджано спрял в Козлодуй и разгледал кораба музей „Радецки“. После той направил, по негови думи, „много приятна разходка“ в Лом и се щракнал пред читалището, шлепа музей, вековния чинар и паметника на Дядо Цеко войвода. После Джорджано посетил Монтана, където обиколил паркове и градинки. 
Най-много време Джорджано отделил на Чипровци, където направил преход в планината по екопътека Деяница, до Чипровския водопад и Гушовския манастир. След това певецът се разходил из центъра на китното градче и разгледал историческия музей. 
Незнайно защо Враца не е включена в програмата на певеца. Той обаче посетил Черепишкия манастир край Мездра и къщата музей на баба Илийца в село Челопек. 
Обиколката на Джорджано продължава с живописното Искърско дефиле – Лакатник, Гара Бов и село Заселе. 
 
19.04.2023, 11:08 часа
6886 1
Коментари

ЕЕЕЕЕЕ,

20.04.2023, 08:14 часа
Джорджаноо!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha