Стягат голям спортен празник в Берковица

Стягат голям спортен празник в Берковица Изявените спортисти Павлина Филипова, Светла Димитрова и Тони Петров ще бъдат специални гости на Спортен празник в Берковица. С ТВ водещия ДЕО, когото всички добре познават и като певец, участниците ще изпробват спортните и танцовите си умения.
Събитието се организира от Местната комсиия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и Община Берковица. Мотото е "Спортът и добрите дела - ръка за ръка" по повод 17 май - Ден на българския спорт. В спортната проява ще се включат всички училища на територията на община Берковица.
Сред гостите на празника е Павлина Филипова - гордостта на Берковица, Европейска шампионка от 2006 г. и четвърта на Олимпиадата в Нагано през 1998 г. В момента тя е треньор и преподавател по физическо възпитание и спорт.
Светла Димитрова пък е българска атлетка с европейски и световни титли, финалистка в Сървайвър.
Тони Петров - Шихан /професор по бойни изкуства/, 6 дан джу джицу, 4 дан карате, главен инструктор на ЦПКДК- Централен Полицейски Карате Джу Джицу Клуб, Вицепрезидент на Българската джу джицу Федерация.
Събитието ще се проведе на 17 май (сряда), от 10:00 часа на стадион "Мрамор" в Берковица. Ако времето е дъждовно, спортният дух и настроение ще се пренесат във физкултурния салон на ПГ "Д-р Иван Панов".
16.05.2023, 10:45 часа
384 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha