Видинчани за поредната изцепка на кмета Ценков: Време е след 5 месеца да му покажем червен картон /снимки/

Видинчани за поредната изцепка на кмета Ценков: Време е след 5 месеца да му покажем червен картон /снимки/ Видинчани пропищяха отново от своя „любим“ кмет Цветан Ценков, научи информационна агенция BulNews.
В социалната мрежа се завъртя пост от поредното безхаберно отношение на градоначалника към областния център. На прикачените снимки към него в страницата „Гражданско Движение - АЗ ОБИЧАМ ВИДИН“, се вижда нов асфалт в Крайдунавския парк, върху който е поникнала трева. Повече от ясно е, че ако ремонтът е извършен, както трябва и е положено необходимото количество асфалт, не би трябвало отгорему да има нищо, камо ли нови растения.
„След "боядисването" с Ценков асфалт във "Владикина Бахча", то вече кражбата си пролича и в Крайдунавския парк във Видин. И не е виновна фирмата, а едни 30% и за толкова пари това е резултатът. Сега очакваме отново три изкукуригали бабички да му викат „браво, много е красиво“. Ето това е резултат от цветанщината във Видин... Време е след 5 месеца да му се покаже червен картон и аут“, гласи текстът към снимките.
„Сигурно има поне три слоя асфалт по седем сантиметра. Браво на доктора! Може да е сигурен, че НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО“, пише друг гражданин, на който най-вероятно с право му е дотегнало да наблюдава бездействието на Ценков във всяко едно отношение.
Изглежда обаче на градоначалника не му дреме особено какво мислят неговите избиратели за това, което „върши“ за техния Видин. По всичко личи, че той няма намерение да се събуди от зимния сън, който спи от години, и ще продължи да бездейства, чакайки отново да бъде избран за кмет. Дали обаче това ще се случи?
19.05.2023, 08:50 часа
1714 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha