Огнен ад! БМВ се запали в движение до бензиностанция във Видин /видео/

Огнен ад! БМВ се запали в движение до бензиностанция във Видин /видео/ БМВ пламна край бензиностанция във Видин, научи агенция BulNews.
Случаят е от преди обяд в събота. Тогава жителка на областния град видяла от терасата си, че на натоварения булевард пред дома ѝ гори лек автомобил. Жената веднага подала сигнал на спешния телефон 112 и заявила, че горящата кола е БМВ.
Преди идването на екипа огнеборци, до възпламенения баварец спрели няколко души, които опитали с пожарогасителите от своите автомобили да загасят пламъците. Това обаче се оказало невъзможно и се наложило да изчакат пристигането на екипа пожарникари от областния град.
За щастие вследствие на инцидента няма пострадали хора.
Към момента причината за пламването на БМВ-то не е ясна, но най-вероятно до произшествието се е стигнало заради късо съединение.
Видео може да видите ТУК.
22.05.2023, 11:27 часа
1941 1
Коментари

БМВист

23.05.2023, 08:25 часа
БМВ отдавна са се првърнали в Балекитно Моторно Возило. Купувайте ги тез трошляци. Палят се заради производствен недъг - пластмаси покрай горещи части. От БМВ изтеглят що има налично в Германия за доправяне, ама повечето вече заминали за изт. Европа.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha