Светът отдава почит на легендарната Тина Търнър

Светът отдава почит на легендарната Тина Търнър Светът отдава искрена почит на легендарната певица Тина Търнър, която почина на 83 години, след дълго боледуване. Съвсем заслужено тя си спечели името "Кралица на рокендрола" заради неизчерпаемата си енергия на сцената и неподражаемия си глас.
Почитта си към музикалната легенда изразяват световноизвестни личности като Даяна Рос и Марая Кери, която нарече Търнър „вдъхновение за жените навсякъде“.
Легендарният рокаджия Мик Джагър също публикува трогателен пост в социалните мрежи. „Толкова съм тъжен от смъртта на моята прекрасна приятелка Тина Търнър. Тя беше наистина изключително талантлива изпълнителка и певица. Тя беше вдъхновяваща, топла, забавна и щедра. Тя ми помогна много, когато бях млад и никога няма да я забравя”, написа той в Twitter.
Сър Елтън Джон я определи като истинска легенда и „недосегаема“.
Американският президент Джо Байдън написа, че Тина Търнър е уникален за цяло поколение талант, който е променил музиката на Америка.
„Тина Търнър беше сурова. Тя беше силна, беше неудържима. Беше самата себе си - говореше и пееше своята истина в радост и болка, в триумф и трагедия. Днес ние се присъединяваме към феновете по целия свят, за да отдадем почит на Кралицата на рокендрола и на звездата, чиято светлина никога няма да угасне“, написа Барак Обама.
"Просто най-добрата. Музикалната легенда Тина Търнър блестеше на сцената и в сърцата на милиони като Кралицата на рокендрола. Наследството ѝ ще живее вечно сред звездите". Това написаха от НАСА в Тwitter след новината за кончината на певицата. 
25.05.2023, 09:45 часа
457 1
Коментари

Мила Анна ,

25.05.2023, 20:41 часа
Желая душата ти да почива в заслужен мир , защото бе : дива , секси , огнена , единствено себе си , любеща , губеща , бита и болна....Ти си вечна на планетата ! Няма да има повече като теб ...., Анна....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha