Първо в BulNews! Деан Генов от Оряхово е убитият бодигард с Къро в Кейптаун /снимки/

Първо в BulNews! Деан Генов от Оряхово е убитият бодигард с Къро в Кейптаун /снимки/ Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който заедно с него беше убит в четвъртък сутринта в Кейптаун, е Деан Генов от Оряхово, научи ексклузивно агенция BulNews.
Малко хора в градчето са знаели, че Деан охранява Красимир Каменов в РЮА. 
"В момента, в който видях, че са убили Къро, знаех, че Деан е мъртъв", каза приятел на загиналия, след като разбрал за разстрела от медиите.
Деан не вдига телефона си и от четвъртък не отговаря на съобщения в социалните мрежи. Никой не се е свързвал с него след престрелката, казват и други негови приятели.
Той е единственото дете в семейството. Родителите му все още нямат официална информация за станалото с детето им.
От справка в регистрите се вижда, че Деан Генов е бил част от управителния съвет на боксов клуб, чийто адрес съвпада с адреса една от основните фирми на Красимир Каменов - Къро "СЛАТИНА-КЪРА". Председател на боксовия клуб е Валентин Давидов, който е сред най-приближените хора на Къро у нас и шеф на охраната му, съобщи "24 часа".
В профила на Деан във фейсбук на снимката на корицата Деан е запечан на фона на океана от едно много популярно за излети място в Кейп Таун - върхът Маунт тейбъл, като снимката е от миналата година.
27.05.2023, 19:35 часа
18102 4
Коментари

1

28.05.2023, 12:40 часа
Кажете нещо и за жертвите на тия боклуци, и за хората които са смачкали, и за тези на високите постове които са им били чадър.

DANS

28.05.2023, 10:36 часа
е нема що, щом се поства в инстагамите... едва са го намерили колегите....

W

27.05.2023, 22:52 часа
Добре че тия мутраци живеят бързо и за кратко време

амин

27.05.2023, 20:48 часа
една мутра по малко. на никого няма да липсва
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha