Бойко Борисов летял тайно с „Авиоотряд 28“ до Абу Даби, Дубровник, Кайро и Цюрих за 3-часови „срещи“

Бойко Борисов летял тайно с „Авиоотряд 28“ до Абу Даби, Дубровник, Кайро и Цюрих за 3-часови „срещи“ Бившият премиер Бойко Борисов летял до няколко световни дестинации без официален повод и в условията на максимална секретност, съобщи Narod.bg.
В регистрите на Държавния авиационен оператор, който преди време се наричаше „Авиоотряд 28“, са открити следи за няколко полета до столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби, до „перлата на Адриатика“ – хърватския град Дубровник, до египетската столица Кайро, дори вътрешни полети в Египет, както и до меката на банките – Цюрих, Швейцария.
Необяснимо е какво точно е правил Бойко Борисов в изброените градове, където оставал не повече от 3-4 часа и се връщал обратно в България.
Прелюбопитното е и друго – че на датите, които тогавашният премиер избирал за тайнствените полети, няма никакво официално събитие, което изисква неговото присъствие като български министър-председател.
Предположенията са, които прокуратура вече проверява, че с полетите са изнасяни финансови активи, които са прикрити по смети в цитираните градове.
08.06.2023, 17:00 часа
1956 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha