Ти да видиш! Рачков залюби красавица от Враца, ето коя е тя /снимки/

Ти да видиш! Рачков залюби красавица от Враца, ето коя е тя /снимки/ Димитър Рачков се залюби с врачанка, научи агенция BulNews. 
Водещият бързо забрави за бившата си изгора – младата Анита Димитрова, и ѝ намери достойна заместничка в лицето на 39-годишната Камелия Андонова. 
Красавицата е от Враца, макар от години да живее в столицата. Баща ѝ - Румен Андонов, е бивш шеф на общинските пазари в града под Околчица. Има по-голяма сестра, която се казва Виктория. Семейният им апартамент е на пешеходния булевард, известен като "Пробива", точно срещу Сувенирната палата.
Камелия пък е професионален сладкар и има сладкарница в столичния квартал „Лозенец“. Позната е на родната публика от участието си в кулинарното шоу „Bake Off: най-сладкото състезание“, излъчено по Нова тв през 2016 г. 
Разведена е и има син, който вече е тийнейджър, пише „Уикенд”. Момчето вече се е запознало с Димитър Рачков и го е приело като новия приятел на майка си. Той бил много горд от общуването си с популярния комик.
Самият Рачков не крие новата си любима. В момента двамата почиват заедно на родното Черноморие. Те са отседнали в апартамент в популярния комплекс „Оазис” в Лозенец. Двамата са били забелязани в известно морско заведение, където цяла вечер не спирали да си разменят нежности и да си говорят на ушенце. Малко по-късно същата вечер си тръгнали заедно. 
Хората шушукат, че актьорът и сладкарката са се запознали в шоуто „Като две капки вода”, тъй като последния сезон врачанката била в екипа на предаването. Не е изключено Рачков да е зарязал Анита заради Камелия, ако любовта им е пламнала в „Капките”, допускат в светските среди. 
Близки до комика одобряват новата му изгора и са на мнение, че много повече му подхожда, отколкото 23-годишната тунингована Анита, с която изкара заедно около 3 години.
21.06.2023, 10:53 часа
15146 1
Коментари

укье

21.06.2023, 11:02 часа
Па добре го е забила тая.Рачков е нещо като банкомат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha