Любов в Северозапада! Мъж заплаши с убийство жена си в магазин в Лом, насочи срещу нея пистолет

Любов в Северозапада! Мъж заплаши с убийство жена си в магазин в Лом, насочи срещу нея пистолет Ромео от Лом заплаши с убийство жена си, насочвайки пистолет срещу нея, научи агенция BulNews.
Случаят е от вчера. В районното управление постъпил сигнал. Обадилият се заявил, че около 12.30 часа в търговски обект в крайдунавския град 37-годишен жител на село Крива бара заплашил с убийство 34-годишната жена, с която живеел на семейни начала. Според подадения сигнал, при заплахата мъжът държал в ръката си пистолет и принудил жената да се качи в ползвания от нея лек автомобил, след което потеглил. 
В районното управление на Лом незабавно е била сформирана група от полицейски служители. Униформените открили потърпевшата в дома ѝ в село Крива бара в добро здравословно състояние. На място е задържан и живеещият с нея мъж. От имота са иззети законно притежавани от мъжа оръжия - газов пистолет "Екол" и ловна пушка "ИЖ-58“, както и боеприпаси. 
По случая са снети сведения от пострадалата, а на мъжа наложено задържане с полицейска заповед до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 144, ал. 3 във вр. с чл. 144, ал. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна
22.06.2023, 10:52 часа
2741 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha