Радост за врачани: Премахнаха всички незаконно складирани тонер касети

Радост за врачани: Премахнаха всички незаконно складирани тонер касети Дейностите по окончателното премахване на незаконно складираните тонер касети във Враца приключиха на 18.07.2023 г, съобщиха от Регионалната инспекция по околната среда и водите.
Отпадъците са транспортирани и предадени за третиране на лицензирана фирма, която притежава регламентирана площадка и необходимите документи по Закона за управление на отпадъците.
Площадката на ул. „Складова“ във Враца, на която бяха складирани тонер касетите, е почистена.
След като фирмата, собственик на отпадъка не изпълни отправена към тях покана за доброволно изпълнение за премахване на тонер касетите, от РИОСВ - Враца е проведена обществена поръчка с предмет: „Товарене, транспортиране и третиране на негодни за употреба тонер касети , находящи се на ул. „Складова“ №14, гр. Враца.“
Финансирането за изпълнение на дейностите по договора е осигурено от Министерството на околната среда и водите. Контролът върху дейностите по товаренето, транспортирането и предаването за третиране на отпадъците е осъществен от РИОСВ - Враца.
Разходите по извършеното принудително премахване ще бъдат събрани от собственика на отпадъка по реда на Гражданскопроцесуалния кодекс.
24.07.2023, 14:39 часа
1170 1
Коментари

Болен Тошо

24.07.2023, 19:38 часа
Силен съм като съвецкия съюз и не моа ма трогнете ич. Шъ ми пръднете на хоиа. Аре наздраве.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha