Ответен удар! Мотористите от Враца скочиха на Банчев: „Няма да допуснем предизборен PR на наш гръб“

Ответен удар! Мотористите от Враца скочиха на Банчев: „Няма да допуснем предизборен PR на наш гръб“ Членовете на врачанския мотоклуб „Мотомафия“ скочиха на общинския съветник Борислав Банчев. Рокерите категорично заявиха, че няма да допуснат предизборен PR на свой гръб. 
Повод за пиперливата позиция на мотористите е изказване на местния сенатор, в което той ги обвини в нарушаване на нощната тишина в града. Банчев поиска забрана на двуколесните МПС-та през тъмната част на денонощието, заради „мощния им рев и въртенето на гуми“. 
„Ние от мотоклуб „Motomafia MC VRATSA“ искаме да кажем,че органите на реда съблюдават за обществения ред. Всички членове на нашия мотоклуб са публични личности, разпознаваеми от целия град, хора с професии, хора с бизнес, с положение в обществото. Хора, които ги обединява страстта към моторите, хора,които през седмицата са ангажирани със своето ежедневие и в повечето случаи хора, които вечер са при семействата си, а не по улиците на града. Хора, които през уикендите яхват своите машини и пътуват, но не в града! 
Благодарим на господин Банчев за призива, но възпитанието и културата на пътя се придобиват в къщи и в шофьорските школи! Ние можем само да допринесем с нашия пример, за останалото си има органи на реда! Благодарим!“, написаха мотористите в официална позиция. 
 
26.07.2023, 11:31 часа
3912 3
Коментари

г-н Банев

28.07.2023, 07:07 часа
Че бръмчите с моторете ма че ви газим с джипката

9kejb

27.07.2023, 12:21 часа
Шумен купон има ле?

Баце

26.07.2023, 12:46 часа
Банчев е прав.На никой не му е приятно,някакви келеменца да бръмчат вечер с мотори по улиците и хората да не могат да спят.Като от КАТ не вземат мерки ще има и саморазправа и някой застрелян келеш.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha