Малчуганите от ж.к. „Медковец“ във Враца ще играят на нова детска площадка

Малчуганите от ж.к. „Медковец“ във Враца ще играят на нова детска площадка Врачани си извоюваха ремонт на детска площадка, научи агенция BulNews. Това стана факт след подписка от жителите на квартал „Медковец“, която бе представена на вчерашната сесия на общинския съвет от сенаторката Владислава Лакова. 
Хората посочват, че децата, които живеят в региона, могат да играят единствено на площадката, която се намира зад блока на бул. „Втори юни“  №92. Тя обаче от години е занемарена и врачаните искат от кмета да предложи на общинския съвет да бъдат отпуснати средства за нейното ремонтиране. Хората прилагат снимки на площадката и подписка с 211 парафа. 
Кметът на Враца заяви, че в бюджетните прогнози на общината са предвидени средства за закупуване на детски съоръжения. След влизане в сила на бюджета за 2023 г. те ще бъдат закупени и монтирани на мястото.
 
26.07.2023, 16:53 часа
1344 2
Коментари

Богдан

27.07.2023, 08:00 часа
Старите катерушки на които сме играли като деца, бяха изрязани, по настояване на една от същия блок която дори не е от Враца, сторили и се опасни... А да видим сега новите боклуци дето ще сложат колко ще изкарат....

Спецназ

26.07.2023, 20:06 часа
Живея там и се разминавам с децата, които играят на улицата и наистина е опасно.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha