Нова секира на морето! 40 лева за порция ризото в Созопол

Нова секира на морето! 40 лева за порция ризото в Созопол 40 лева струва порция ризото в актуално заведение в Созопол, оплакаха се нашенци пред Lupa.bg. Хората са платили солена сметка за нормална семейна вечеря. Близост до порта в Стария град са позиционирани най-скъпарските заведения, както и на плаж „Смокиня“. Созопол действително успя да се утвърди като българския Сен Тропе, дори и по цени.
"40 лева е доста солена цена за 300 грама сварен ориз и малко зеленчуци или пиле. Няма да стъпим на родното море. Заради това всички са в гърци или ядат храна от суперите. Опашките в Созопол са пред "Лидъл" и дюнетите" - коментираха пред сайта ни опарени от цените по нашето море.
Припомняме, че преди седмица семейство плати 500 лева за три пържоли във варненски ресторант. Обяснението било, че 100 грама от месния продукт в заведението струва около 35 лв., а всяка пържола е между 400 и 500 грама. Така се е стигнало и до бомбастичната сметка.
27.07.2023, 10:18 часа
1251 2
Коментари

Нет и ТВ

27.07.2023, 11:14 часа
Никой насила не е завел никого, не го е пратил в скъпо заведение и не го е накарал да яде там. Навсякъде сядаш - дават ти меню, четеш (ако можеш, че много от нашите сънародници са неграмотни) и ако ти изнася поръчваш. Другото е чиста проба простотия.

Манарче

27.07.2023, 11:00 часа
Като има секири, гилотини, бомби или просто ужас, някой да не би да ви е набивал канчето да ходите на "моренцеее". Винаги си било скъпо още от времето на соца, затова цяла година отделяш средства за тази морска вода и пясък.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha