Ломските "Шоколадчета" се прибраха със златен медал от международен конкурс

Ломските "Шоколадчета" се прибраха със златен медал от международен конкурс Със златен медал и първо място бе удостоен концертният състав на ВГ "Шоколадчета" - Лом за участието си в Международен конкурс "Звездите на Париж" в столицата на Франция. 
"Децата получиха награди за своите индивидуални изпълнения в различни категории", каза Росица Кръстева, художествен ръководител.
"Буквално преди два дни сме се завърнали от едно много интересно турне, френско, това е международният конкурс "Звездите на Париж", за който се готвим повече от половин година. Имаше страшно много участници Групата е на първо място, първо място завоюва Алесио Донеду, който се представи с една фолклорна песен, първо място за Катерина Георгиева, която е само на 6 годинки също впечатли журито и завоюва първо място. Второ място и сребърен медал за София Дамянова, трето място и бронзов медал за Виктория Божинкова, Яна Георгиева завоюва първо и трето място, защото участваше в две категории.
Микаела Коцева се представи в категория "Класик" и завоюва златен медал. Ралица Тодорова също е със златен медал", допълни тя..
След отличното представяне на конкурса в Париж, децата направиха кратко пътешествие из европейските държави, което бе част от културната програма, която беше предвидена от организаторите на пътуването./БНР
02.08.2023, 13:12 часа
447 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha