Три секс правила, които е добре да спазвате

Три секс правила, които е добре да спазвате В специално предаване на живо, популярен уролог сподели важни правила за поддържане на мъжкото здраве и предпазване от евентуално заразяване с полови инфекции по време и след полов акт.
Експертът и кандидат на медицинските науки, уролог-андролог Сергей Мянник препоръчва взимането на три основни предпазни мерки.
Първо, това е бариерна контрацепция, която включва използването на презервативи. Този метод намалява риска от заразяване с полово предавани инфекции.
Второ, лекарят подчерта важността на уринирането след полов акт. Тази проста стъпка ще помогне да се измият възможните бактерии и инфекции от пикочно-половата система.
И накрая, третата предпазна мярка е използването на локален антисептик. Това е допълнителна стъпка за защита и може да помогне за намаляване на риска от инфекция.
Лекарят обаче отбеляза, че дори партньорите да обменят здравни сертификати, това не е гаранция за безопасност. Понякога хората могат да фалшифицират такива документи, което прави този подход недостатъчно надежден.
27.08.2023, 11:00 часа
921 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha