"Ботев" /Враца/ привлече футболист на "Берое" /Стара Загора/

"Ботев" /Враца/ привлече футболист на "Берое" /Стара Загора/ "Ботев" /Враца/ привлече 26-годишният сенегалски футболист Бубакар Траоре. За последно той бе част от тима на "Берое "/Стара Загора/.
Траоре е юноша на италианския Торино, като е играл за малтийския "Тарксиен", "Теута" /Албания/, "Апоел Кфар Саба" от Израел, "Сейнт Гален" от Швейцария и "Металист" от Украйна.
Той пристигна в България в началото на календарната година, като изигра 7 мача с екипа на "Берое".
Основната позиция на Бубакар Траоре е ляв краен бранител, но може да играе и в полузащитата, като и като крило и нападател, какъвто е бил в част от отборите, за които е играл.
22.08.2023, 11:35 часа
1261 3
Коментари

Зрител

23.08.2023, 22:42 часа
Надявам се с Траоре и Бариос да бием Пирин, че ако не бием и тях просто не виждам кой ще бием !? Дано не сложат да варди Красо щото гаранция ще пусне голчета елемантърешън уж без да си сака

Фен

23.08.2023, 13:04 часа
Какво има пък да се чудят толкова тия от ръководството Бариос е по-добрия вратар, да оставят Костов резерва ако пък не иска нека да си ходи при Орлетата кой го е спрял, важен е титуляра, а какво става с Нападател тип тежък таран? Кога и кой?

Ботев Враца-Само Бариос

22.08.2023, 19:54 часа
Основната дилема пред треньорския щаб е дали да върне на вратата опитния Красимир Костов, който е бивш стража на Пирин Бл или да продължи да залага на колумбиеца Федерико Бариос. През лятото имаше опция Костов да се върне при орлетата. Ма да Се Връща
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha