Стотици се събраха на поклонението на Алексей Петров, вижте кой е там /снимки/

Стотици се събраха на поклонението на Алексей Петров, вижте кой е там /снимки/ Повече от 400 души изпращат в последния му път Алексей Петров, който беше показно разстрелян преди седмица.
Погребението започна в 11 часа. Сред присъстващите са Пламен Бобоков, както и Марчело Джотов, който заедно с Петров бе подсъдим по делото "Октопод". На място е и Кристиян Бойков, който бе обвинен за изтичането на данни от НАП, а после започна да работи в сферата на киберсигурността в една от фирмите на Алексей Петров.
Олимпийската шампионка Ивет Горанова също почете паметта на Алексей Петров, който беше президент на Българската федерация по карате.
Сред присъстващите на опелото е и Златомир Иванов - Баретата, икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев, посланици, бизнесдамата Ваня Червенкова и дъщеря ѝ, политикът Александър Паунов от БСП, председателят на Съюза за стопанска инициатива Кузман Илиев, бизнесменът Пламен Бобоков, адвокатите Ина Лулчева и Лъчезар Таков, бившият шеф на отдел "Киберпрестъпност" в ГДБОП Явор Колев и бившият прокурор Роман Василев.
На поклонението не присъства нито един от водещите политици в страната.
24.08.2023, 13:03 часа
10807 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha