Във Враца продължават вечерните спектакли и лятното кино под звездите

Във Враца продължават вечерните спектакли и лятното кино под звездите Танцови изпълнения и огнено шоу ще могат да наблюдават врачани и гостите на града и днес в парка зад паметника на Христо Ботев, научи BulNews.
На потопената сцена на водното огледало продължават изпълненията на представителите на различни клубове в града, организирани от Община Враца. Във вечерите участват младите таланти от Балетно студио „Арт“ към НЧ „Развитие-1869“, актьорите от театрална група „ТЕМП“ и танцов клуб „Мистерия“ към ЦПЛР „Център за работа с деца“. Началото на аудио-визуалното шоу е в 20.30 часа.
След края на спектакъла програмата ще продължи с лятно кино под звездите. То ще е пред сградата на местната администрация, с начален час 21.00. Днес ще бъде прожектиран анимационният филм „Пинокио“. 
Летните представления и прожекции стартираха в края на юли по инициатива на общинското ръководство. Първоначално трябваше да продължат до 2 септември, но ще бъдат удължени, докато времето позволява, съобщават от местната администрация. Новата програма на лятното кино ще бъде обявена допълнително. 
26.08.2023, 12:16 часа
1147 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha