Бившата на Андрей Гълъбинов стана спасителка на плажа /снимки/

Бившата на Андрей Гълъбинов стана спасителка на плажа /снимки/ Италианската сексбомба Наташа Чинели се изявява като спасителка на плажа край Маями. Къдрокосата брюнетка стана популярна у нас като гадже на бившия футболен национал Андрей Гълъбинов. Двамата излизаха дълги години, преди да се разделят окончателно.
Наташа сега е по-щастлива от всякога. Само преди дни тя се сгоди за модела Матео Алесандрони. Мускулягата й падна на колене на Бахамите, а тя прие пръстена веднага.
"Аз съм най-щастливият мъж на света, че те открих. Ти си най-добрият приятел, перфектната любовница, зрелищна и уникална. Ти ще бъдеш специална бъдеща съпруга и майка. Обичам те по начин, който е невъзможно да се опише. Бих ти дал сърцето си, бих те правил щастлива всеки миг от живота ни", написа прочувствено годеникът й Матео. 
Чинели вече е съвсем близо до най-голямата футболна звезда Лионел Меси, който играе в "Интер" (Маями). Италианката има брат футболист и е много навътре в познанията си в този спорт. Хубавицата засне провокативна фотосесия като спасителка. На кадрите тя е със син бански и пъчи огромни бомби край буйовете. Плажовете на Маями са едни от най-посещаваните в света. Лео и неговото семейство все още не са забелязвани край атлантическото крайбрежие.  
25.09.2023, 12:00 часа
1263 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha