Стефан Софиянски: Божков не е виновен, изведнъж се натрупаха 19 дела

Стефан Софиянски: Божков не е виновен, изведнъж се натрупаха 19 дела Това показно убийство дава един друг начин на живот. Мисля, че бяхме прекратили този начин на ежедневие. Дългото време на безвластие, чувтсвото, че няма стабилност в страната - води до такива събития. Това може да се случи с всеки. Това заяви бившият столичен кмет и сват на Васил Божков Стефан Софиянски. 
Софиянски уточни, че не е знаел за конкретния ден на прибиране на Божков. 
"Децата ми казаха, че има намерение да се върне. В петък ми казаха. Не сме коментирали. Тази тема е чувствителна в семейството и не я коментираме. Най-деликатното е ситуацията в прокуратурата. Тя компроментира обвиненията, отстарнявайки Гешев. Сега трябва да покаже, че има друго лице. Безцелното натрупване на обвинения и търсенето на факти, които не са добре аргументирани - показва безсилие. Трябва повече конкретика. Част от делата за хазарта, Божков ги спечели и отпаднаха", коментира още бившият столичен кмет. 
Аз смятам, че Божков не е виновен. Изведнъж се натрупват 19 дела. Къде е била прокуратурата през цялото време, когато тези събития са се случвали. Как прокуратурата ще покаже, че работи различно, посочи Софянски. 
Той заяви, че не е чувал за връзка между Пригожин и Божков. 
27.08.2023, 10:45 часа
455 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha