Отмъщение? Изгоря фургон на ловна дружинка от Враца, подозират умишлен палеж /снимки/

Отмъщение? Изгоря фургон на ловна дружинка от Враца, подозират умишлен палеж /снимки/ Пожар изпепели фургон на ловна дружнка от Враца, научи агенция BulNews.
Вчера на тел. 112 бил подаден сигнал от жител на града под Околчица. Той заявил, че за времето от 20.30 часа на 5 септември до 8.11 часа на 6-и в землището на Лютаджик е изгорял фургон, негова собственост.
След кратко разследване, агенция BulNews научи, че той е собственост на Пета ловна дружинка от Враца и се намира в един от районите на групата. 
Наш репортер разговаря с един от членуващите в дружинката. Мъжът разказа, че фургонът е подарен на групата ловджии преди 4 години от един от техните колеги. Тогава всички заедно направили ремонт вътре и го оборудвали с всичко необходимо. Човекът сподели, че фургонът винаги е стоял отключен умишлено, за да може той да се ползва като подслон от туристи и да бъде на тяхно разположение в случай, че докато се разхождат времето се влоши и няма къде да се скрият.
Според членуващите в дружинката палежът е умишлен, а най-много на тази мисъл ги навежда фактът, че в него няма ток, което още повече озадачава случая.
Местопроишествието е посетено и е извършен оглед веднага след подаването на съобщението на тел. 112.
Нанесената щета в процес на изясняване.
В районното управление на Враца е образувано досъдебно производство.
07.09.2023, 08:54 часа
7601 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha