"Ботев" /Враца/ обяви Христо Янев за новия старши треньор на отбора

"Ботев" /Враца/ обяви Христо Янев за новия старши треньор на отбора Христо Янев е новият старши треньор на "Ботев"./Враца/, съобщиха от клуба.
Той подписа своя договор и от днес поема кормилото на тима.
Янев ще работи със своя помощник треньор Калоян Генов, а в щаба остават досегашният помощник треньор Ивайло Димитров, треньорът на вратарите Христо Митов и кондиционният треньор Ивайло Младенов.
44-годишният специалист за последно работи в "Пирин" /Благоевград/. Преди това е водил отборите на "Миньор" /Перник/, "Нефтохимик" и ЦСКА, с който става носител на Купата на България, докато отборът се състезава в Трета лига.
Христо Янев бе представен на отбора от председателя на УС Вангел Вангелов и члена на УС Валентин Лилов.
„Имахме малко време да решим кой да наследи Даниел Моралес. Мачът ни с "Берое" е в петък. Преговаряхме с няколко треньори – българи и чужденци. С Христо Янев обаче говорихме на един език. Той показа амбиция за работа и ние сме уверени, че ще внесе положителен импулс в отбора. Имаме добри футболисти и резултатите със сигурност не отговарят на възможностите ни. Уверени сме, че Янев разполага с необходимите качества да стабилизира представянето на отбора в Първа лига. Продължаваме стратегията да залагаме на младата генерация български треньори. Такива бяха и Росен Кирилов, и Даниел Моралес“, заяви Валентин Лилов.
19.09.2023, 17:50 часа
2856 3
Коментари

Ще ви копирам само някой от коментарите

20.09.2023, 15:49 часа
В Спортал- Пирин, цит: Б група. С тоя шматарок тренер, Ххх, цит.:И тоя обиколи всички отбори, Дюлгера, цит: Ицо Янев успя да изпадне с Нафтата с 4 млн бюджет, дано вашият е по-голям. Фен:Успя да обиколи много отбори и да ги провали. Луди ли сте?

Фен

19.09.2023, 21:15 часа
Чудя се защо не избрахме за тренер Иван Колев ами го взеха Славия, защо те не взеха Янев? защо не избрахме Зл. Загорчи или пък Дерменджиев? Има още много имена които мога да изброя, но тези трите са достатъчни. Съгласен съм с долния коментар.

Ботев Враца-Очаквахме го!

19.09.2023, 18:18 часа
От трън та на глог, че е по- висок! Скептичен съм, и смятам, че за пореден път сме скъпи на триците и евтини на брашното. Дано не се окажа прав, че обичам Ботев, но пак ще кажа Скептичен съм!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha