Вижте първи СНИМКИ от опустошителния пожар в Мизия, щетите са огромни

Вижте първи СНИМКИ от опустошителния пожар в Мизия, щетите са огромни Щетите от огромния пожар в Мизия са опустошителни, научи BulNews.
Припомняме, че огнената стихия избухна в неделя и тръгна от горящо сметище, а за случая писа медията ни.

Заради горящо сметище: Голям пожар съсипа покривите на 2 къщи в Мизия /снимки/

Пожарът лумнал около 14.20 часа, в района на ж.к. „Лазар Драганов“. След като на спешния телефон бил подаден сигнал за него, към мястото били изпратени огнеборци от Оряхово, Козлодуй, Хайредин, АЕЦ "Козлодуй", както и полицаи от районните управления в Оряхово и Мизия. В гасенето на огромните пламъци са се включили и противопожарните общински екипи, звено БКС, земеделци, доброволци и местни жители. 
Огромните пламъци са унищожили няколко къщи и нежилищни постройки, като от тях не е останало нищо. Всичко в частните имоти е изгоряло напълно и те не могат да бъдат използвани за живеене.
Вследствие на пожара без жилище са останали баба и нейното внуче, за които вече има подсигурен дом, като са осигурени и средства от дарители. 
Призоваваме хората да бъдат отговорни към себе си и своите близки, и при възникнали пожари и други бедствия да подават своевременно сигнал на телефон 112, както и да информират местната управа. 
10.10.2023, 08:45 часа
1851 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha