Само в BulNews: Вижте ВИДЕО и СНИМКИ от масовия бой между две ромски фамилии в Бяла Слатина

Само в BulNews: Вижте ВИДЕО и СНИМКИ от масовия бой между две ромски фамилии в Бяла Слатина Над 20 души са участвали в масовия бой в Бяла Слатина, научи агенция BulNews. 
Екшънът е от снощи в ромската махала, а за него писа само BulNews.

Извънредно! Масов бой между 2 фамилии в махалата на Бяла Слатина, полиция от Враца лети към бойното поле

Свадата е избухнала между две фамилии – Коконащи и Манчеви, разкриха свидетели на жестокото меле. Двете семейства от години са в обтегнати отношения и това не е първият случай, в който напрежението между тях ескалира. 
Снощи около 15 души отишли пред дома на Манчеви и нападнали двама членове на фамилията. Според потърпевшите, атаката била планирана, тъй като всички били въоръжени с подръчни средства, като вили, коси, тръби и дървени колове. Те се нахвърлили върху двамата мъже и започнали да ги налагат, като изпочупили и колата на единия. 
В този момент в боя се включили и техни близки, които скочили да ги защитят. Разразило се меле между над 20 човека, като всеки налагал кой където свари. 
На мястото пристигнали екипи на полицията, които успели да разтърват биещите се. Равносметката след екшъна са няколко изпочупени в различна степен автомобили на участниците в свадата. Четирима души са ранени – това са двамата мъже, които били нападнати първоначално, тяхна близка жена и един от другата фамилия. Единият от мъжете от Манчеви е със счупена ръка, а другият – с травма на главата. Той е прегледан в болница, тъй като преди време бил опериран от мозъчен тумор. Жената пък била ударена с бокс в лицето. Членът на Коконащи, който е ранен, твърди, че е наръган с коса, но според свидетели на боя, сам се спънал и паднал върху нея. 
От полицията във Враца съобщиха официално, че саморазправата е възникнала по повод на неуредени финансови взаимоотношения между членовете на двете фамилии. Манчеви обаче отричат да дължат пари на опонентите си. Те пък са бесни, че преди години семейството било сполетяно от трагедия – техен близък бил блъснат от кола и убит, а един от другите си качил клип във фейсбук, в който се подигравал на загубата им. 
Случаят се разследва, образувано е досъдебно производство, казаха от МВР-Враца.
Вижте видео от побоя тук.
10.10.2023, 10:17 часа
12622 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha