Дедо Скръц развежда туристи из Врачанския Балкан в рамките на благородна кампания

Дедо Скръц развежда туристи из Врачанския Балкан в рамките на благородна кампания Култовият Дедо Скръц ще развежда туристи из Врачанския Балкан. Инициативата е на дирекцията на природен парк "Врачански Балкан", които канят на слънчев уикенд сред планината.
"Време е за красиви есенни снимки, бране на шипки за зимен чай и презареждане с топлите слънчеви лъчи на Октомври", пишат от ръководството на парка.
В събота ще се проведе излет по маршрута Вратцата – Трудовашката чешма – Учителски колони (хотел „Кипарис“) – м. „Тезеро“ – Вратцата – Враца.
Датата е 14 октомври, час на тръгване – 8:30, а сборният пункт е Природозащитен център „Натура“. 
Записвания се приемат всеки ден на телефон 092 66 03 18.
Цена: 3 лв. за възрастен, 2 лв. за дете. 
В неделя пък се организира есенна разходка „Медковски криви“ в Природен парк „Врачански Балкан“. Тръгва се в 9 часа от обръщалото на тролейбуситеи автобусите в кв. Медковец. Тя е част от кампания „Щом можем ние, можете и Вие“ – поход в подкрепа на хората приемащи медикаменти и лекарства, всеки ден за да живеят! 
Инициаторите канят врачани, гости на града и всички, които са съпричастни към каузата да се включат и заедно да преоткрият красотите на Врачански Балкан. 
За усмивките и доброто настроение ще се погрижат Дедо Скръц и компания, като ще представят Врачански Балкан по по-атрактивен и забавен начин!
Участието е безплатно!
Записвания: 0898375904 - Цветан Дочев
10.10.2023, 11:44 часа
2897 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha