Драма във Врачанско! Пожар в сметище излезе извън контрол, младежи спасиха сляпа баба и глух дядо от пламъците /снимки/

Драма във Врачанско! Пожар в сметище излезе извън контрол, младежи спасиха сляпа баба и глух дядо от пламъците /снимки/ Пожар в сметище едва не изпепели къщата на сляпа баба и глух дядо в Северозапада, научи агенция BulNews.
Случаят е от вчера, в белослатинското село Галиче, а за него научихме от наш редовен читател. Млада жена ни съобщи за запалено сметище край населеното място. По нейни думи, пожарът излязъл извън контрол и пламъците стигнали до една от първите къщи. Нейни обитатели са възрастни мъж и жена – бабата не вижда, а пък дядото не чува. 
Младежи, които станали свидетели на разрастващия се пожар, реагирали светкавично и влезли в имота на възрастната двойка. Те им обяснили, че огънят е стигнал къщата им и трябва колкото се може по-бързо да я напуснат. В първия момент бабата не повярвала, но хората успели да я убедят и минути по-късно двамата с дядото били изведени отвътре.
След избухването на големите пламъци, на мястото пристигнал екип пожарникари, които ги овладели и загасили.
Жители на Галиче благодарят за намесата на смелите униформени и на младежите, които са спасили два човешки живота от огнения ад.
16.10.2023, 15:27 часа
4617 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha