Зверство! Рецидивист нахлу в дома на баба в Ломско и я повали, търсил пари

Зверство! Рецидивист нахлу в дома на баба в Ломско и я повали, търсил пари Рецидивист е нападнал  и ограбил баба в Ломско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР. 
Зверството е извършено вчера вечерта. Малко след 20 часа непознат мъж разбил вратата на дома на 73-годишна жена в село Дъбова махала и нахлул вътре. Бандитът заплашил стопанката с остър предмет, след което ѝ нанесъл удар в областта на гърдите и я повалил на леглото. 
Непознатият наредил на жената да му предаде всичките си спестявания. Тъй като не получил пари, той взел мобилния телефон на бабата и си тръгнал. 
Малко по-късно жената подала сигнал в полицията. Ченгетата веднага се задействали и започнали да издирват извършителя. В резултат на проведеното разследване по горещи следи, още същата вечер той е спипан. Оказало се, че това е 31-годишен рецидивист от село Сталийска махала. У него е открит телефонът на жената.
С полицейска заповед изпеченият бандит е задържан до 24 часа в Районно управление-Лом. По случая е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. 
25.10.2023, 11:09 часа
1005 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha