Екшън в Северозапада! Побеснели гаджета излязоха от катастрофирала кола в Монтанско и заплашиха полицаи с пистолет

Екшън в Северозапада! Побеснели гаджета излязоха от катастрофирала кола в Монтанско и заплашиха полицаи с пистолет Побесняла двойка заплаши с пистолет полицаи след катастрофа в Монтанско, съобщиха от МВР.
Случката е от снощи, около 22.30 часа, на разклона за Комарево. Служители на "Пътна полиция" при районното управление в Берковица установили самокатастрофирал лек автомобил "Форд Фокус" с монтанска регистрация. Колата била управлявана от 24-годишен софийски жител, с когото пътувала 20-годишно момиче от Берковица. 
При извършване на проверката водачът и пътничката не се подчинили на устните полицейски разпореждания и оказали физическа съпротива. Водачът заплашил със законно притежавания от него газов пистолет "Екол" единия от служителите, а пътничката скъсала пагона му. 
С полицейска заповед на двамата нарушители е наложено задържане до 24 часа по ЗМВР. Направените им тестове за употреба на наркотични вещества дали отрицателен резултат.Пробата на 24-годишния водач за употреба на алкохол, извършена с техническо средство, отчела 1.97 промила алкохол в издишания от него въздух. 
По случая е образувано досъдебно производство в районното управление на Берковица.

*Снимката е илюстративна
06.11.2023, 10:16 часа
7228 1
Коментари

Тарантино

06.11.2023, 11:47 часа
Монтанските Бони и Клайд
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha